Burn-out

BURN-OUT

Soms geeft je lichaam het sein halt. Je voelt je helemaal leeg, lichamelijk en emotioneel uitgeput, niet meer vooruit  branden. Je hebt een Burn-out, bent overspannen, opgebrand.

Achteraf gezien waren er al langere tijd signalen dat je niet zo lekker functioneerde, maar ja…. hoe voel je dat je grens bereikt is?  En als je hem al voelt, hoe ga je er dan mee om? Je probeert je staande te houden en met steeds meer moeite door te gaan met de dingen die je deed. Zeker in de huidige tijd worden er hoge eisen aan ons gesteld, waarbij de kans groot is dat je je laat leven…. Werk, gezin, leuke dingen, sociale media, verwachtingen van je omgeving en niet te vergeten verwachtingen ten aanzien van jezelf…..hoe hoog ligt jouw lat?!  Je komt in een neerwaartse spiraal, je wil wel maar kan niet meer, weet niet hoe je het tij kan keren.

Door de combinatie van cranio, lichaamsgerichte coaching en mindfulness werken we aan het herstel van de balans tussen lichaam en geest. Hierdoor leer je de signalen van je lichaam (h)erkennen, en word je je bewust van je automatische patronen. Je krijgt handvatten om op een andere manier met de situatie om te gaan en, stap voor stap, je belastbaarheid weer op te bouwen. Je neemt weer het roer over jouw leven, want alleen jij, en niemand anders, kan jouw grenzen aanvoelen. Zo kan je weer lekker in je vel komen en blijven!