Deelmassage

Je kunt er voor kiezen om een deel van je lichaam te laten masseren, bijvoorbeeld bij specifieke klachten of puur ter ontspanning.

Deze massage duurt 30 minuten.

Nek-, schouder-, rug massage

Spanningen en stress worden vaak opgeslagen in het gebied rondom schouders, nek en rug. Dit merk je op den duur door verhoogde spierspanning en pijn. Massage van schouders, nek en rug vermindert de spierspanning en stimuleert de doorbloeding.  Het is een ontspannende, effectieve manier om stress en spanningen te verlichten.

Hoofd-, nek-, schoudermassage

De massage werkt heerlijk ontspannend en is met name goed bij hoofdpijn en gespannen nek en schouders. Met een mix van massagetechnieken en cranio wordt je gezicht, hoofd, nek en schouders gemasseerd. Je geest ontspant en je kan goed tot rust  komen. Tip: Reinig je gezicht vooraf en doe geen make-up op of versteviging in je haar.

Schouder-, arm- en handmassage 

Speciaal aanbevolen voor mensen die veel achter een bureau zitten en met de computer werken.

Benen- en voetenmassage

We besteden in het algemeen maar weinig aandacht aan onze benen en voeten, terwijl ze ons hele lichaam dragen. Een opkikker kunnen ze best gebruiken! Door deze massage kom je weer in contact met je benen en voeten, je ervaart je lichaam meer als geheel, de doorbloeding en afvoer worden gestimuleerd en het helpt minder in je hoofd te zitten.

TERUG