Welkom bij Praktijk Ellen Vlasveld

Aanraken zegt meer dan duizend woorden
Door middel van aanraking wordt je ondersteund en uitgenodigd meer in contact te komen met het lichaam. Het lichaam vertelt je hoe het nu met je is, maar draagt ook eerdere ervaringen met zich mee. Dit bepaalt hoe je je voelt en beweegt…

Cranio sacraal therapie en lichaamsgerichte coaching zijn een prachtige, liefdevolle en respectvolle manier om in contact te komen. Contact met jezelf, je binnenwereld en je ‘eigen-wijsheid’.  Je leert je jezelf (h)erkennen en luisteren naar de signalen van je lichaam. Niet luisteren geeft uiteindelijk spanningen en fysieke klachten in het lichaam, of dat je lichaam na letsel niet goed kan herstellen. Door bewustwording ben je beter in staat om te gaan met je lichaam en gevoel, en de  keuzes te maken die nu bij je passen.

Samen kunnen we uitzoeken wat er speelt op lichamelijk en/of emotioneel vlak, en wat jij nodig hebt om weer in balans te komen.

Als ervaren (oedeem)fysiotherapeut, craniosacraal therapeut en lichaamsgericht coach weet ik de reguliere en complementaire zorg samen te brengen tot een integrale werkwijze met een persoonlijke benadering van jou als mens. Wellicht kan ik iets voor jou betekenen.

In mijn praktijk kan je terecht met lichamelijke klachten, wanneer je merkt dat je vastloopt in het leven en op een andere manier met je problemen wilt leren omgaan. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een heerlijk ontspannen moment voor jezelf.

Bij de behandelingen maak  gebruik ik gebruik van zachte, subtiele manuele technieken (aanraken), waardoor het ook heel geschikt is voor mensen bij wie aanraken pijnlijk is.

Reacties zijn gesloten.