Tarieven en vergoeding

Tarieven Cranio Sacraal Therapie en Lichaamsgerichte Coaching

  • € 90,-    eerste sessie ( intake en volledige behandeling) 1,5 uur
  • € 60,-    eerste sessie (intake en kennismakingsbehandeling) 50 min
  • € 90,-    per volgende sessie van 75 minuten
  • € 60,-    korte sessie van 40 minuten, alleen in lopende behandeling
  • € 60,-    cranio bij kinderen en adolescenten tot 18 jaar. 60 minuten

Tarieven massage

  • Massage en cranio therapie  90 min       € 90,-
  • (Deel)massage 30 min                            € 35,-
  • Massage 60 min                                      € 60,-
  • Manuele lymfedrainage 40 min               € 45,-
  • Manuele lymfedrainage en bindweefseltechnieken op medische indicatie. Vergoeding is mogelijk onder niet-gecontracteerde fysiotherapie in het aanvullende pakket. Afhankelijk van uw aanvullende verzekering krijgt u (een deel van) de kosten vergoed. Informeer naar de vergoedingen bij uw zorgverzekeraar.

Massages worden contant of met Tikkie betaald direct na afloop van de behandeling.

Betalingsvoorwaarden Cranio, Coaching en Mindfulness

Betaling van de eerste sessie is contant of per Tikkie. Betaling van vervolgsessies kan contant/Tikkie of door overmaken per bank (NL55INGB0006305097). U ontvangt van mij een nota per e-mail of desgewenst op papier. Deze u zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. U betaalt de gefactureerde kosten binnen 7 dagen aan mij ongeacht of de ziektekostenverzekeraar de kosten geheel of gedeeltelijk vergoedt.

Afmelden?

Ik verzoek u vriendelijk de afspraak minimaal 48 uur van tevoren af te zeggen. Alleen afspraken die minimaal 48 uur voor aanvang van een afspraak worden afgezegd, kunnen kosteloos worden geannuleerd. Bij afzeggen van  48-24 uur van tevoren wordt de helft van de kosten in rekening gebracht. Afspraken welke niet of binnen 24 uur voor de afspraak geannuleerd worden, zullen volledig in rekening worden gebracht.

In het weekend kan je de voicemail inspreken of mailen.

Verwijzing en vergoeding

Voor de behandelingen is geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.

Op basis van mijn lidmaatschap van het RCN vergoeden de meeste zorgverzekeraars de behandelingen cranio vanuit het aanvullende pakket. Afhankelijk van de polis die u heeft, krijgt u een (gedeeltelijke) vergoeding van uw zorgverzekeraar. Ik adviseer altijd vooraf bij uw verzekering te informeren naar de vergoedingsmogelijkheden.

Als fysiotherapeut sta ik in het CKR, het verplichte beroepskwaliteitsregister fysiotherapie. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars.

Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen is aan huis behandeling bespreekbaar. Toeslag aan huis behandeling is € 30,-  per keer (straal 15 km).

TERUG NAAR BOVEN