Over Ellen Vlasveld

Mijn kracht ligt in een persoonlijke benadering van jou als persoon.

Als enthousiast fysiotherapeut heb ik ruime ervaring in revalidatie, waaronder oncologie, hartrevalidatie, chronische pijn, stress en burn-out. Ik heb me ontwikkeld tot oedeemfysiotherapeut en me toegelegd op het behandelen en begeleiden van mensen tijdens en na de medische behandeling van kanker. Ik werk veel met schouderproblematiek en oedeem ten gevolge van de behandeling van borstkanker, waarbij door operatie en bestraling het bindweefsel (fascia) rondom de schouder verstrakt.

IMG_0331Daarnaast heb ik me gespecialiseerd tot (Biodynamisch) Cranio Sacraal Therapeut, Visceraal Therapeut, Fascia therapeut, Lichaamsgericht Coach en Mindfulness (MBCT) Trainer. Ik werk hierin met veel plezier in mijn praktijk te Hoorn. Spelenderwijs heb ik zo de reguliere-en complementaire zorg weten samen te brengen tot een integrale werkwijze, die elkaar aanvullen en versterken. Hierbij ga ik uit van de wisselwerking tussen lichaam en geest. Ik weet mensen te motiveren en te stimuleren weer zelf de regie te nemen voor behoud en herstel van fysieke, mentale en emotionele balans.
Samen met mijn hart voor mensen, nieuwsgierigheid en drive om me persoonlijk en vaktechnisch te blijven ontwikkelen geven dit me de handvatten voor een persoonlijke benadering van jou als persoon. Mijn stijl kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en begeleiding, waarbij verdieping wordt gecombineerd met relativeren en humor. Mijn handen zijn hierbij een krachtig instrument. Aan de basis liggen natuurlijk vertrouwen, respect  en een gelijkwaardige relatie.

Ik wens jou van harte een weg naar herstel, ruimte en nieuwe mogelijkheden in jouw leven, hier en nu.

TERUG NAAR BOVEN